Review

Het aantal sites dat reviews, ofwel adviserend publiceert groeit ook.

Maar na een hele week rondneuzen, zijn niet altijd de getallen in aantal sites te vertrouwen. Ook zijn positieve reviews/commentaren zeer twijfelachtig te noemen. Ik heb pas geleden nog geschreven dat wij nu zo'n 7020 datingsites hebben. Dit aantal was gebaseerd op een aantal sites,die deze cijfers publiceert. Echter ligt dat aantal iets lager. Maar gelukkig nog wel dermate hoog, dat het Centraal Bureau voor de Statistiek een ideaal hulpmiddel is en dat uiteindelijk de cijfers te ver uit elkaar liggen.
Let wel, een datingsite met laag aantal profielen werkt niet, aangezien iedereen graag een ruime keuze wenst en zich wil richten op partners die jou aanspreken. Dus het aantal van 100.000 leden of hoger spreekt iedereen aan. Ik hoop dat wij ook een beetje kunnen rekenen.
Ons land telt nu 16,8 miljoen inwoners. Zie datum van deze publicatie. Nu haal ik er een aantal inwoners vanaf die in mijn visie nu niet echt geschikt zijn om te daten.
Inwoners onder de 20 jaar en boven de 70 jaar.
Gehuwden en koppels die een relatie hebben op basis van samenlevingscontract.
Inwoners die sterk afhankelijk zijn van geneeskundige hulp, zoals opname en eventueel langdurige begeleiding, zowel fysiek als geestelijk.
Er zijn mogelijk nog meer groepen, maar laat ik dit nu grof op 10.000.000 / 10 miljoen houden.
Met 1000 datingsites van 100.000 kom ik dus al op 100.000.000 ofwel 100 miljoen daters.
Nu even een voorbeeld van review sites en ik neem eerst: datingwebsites.nl
Hier staan nu 1665 datingsites. Laat ik daar grofweg 1000 sites vanaf halen, dan zijn er nog 665 over.
Volgende stap is sexdating.reviews
Hier staan 11 bedrijven/organisaties die maar liefst 3553 actieve datingsites exploiteren. Ik heb er velen bezocht en ik zie nog steeds dat zij actief op internet staan. Mijn oude bekenden zijn van onderzoek in 2014.
Ik neem nu 3553 & 665 bij elkaar en kom op 4218 dating sites. Met 10 miljoen dating geschikte personen en dat delen op 4218 datingsites is dat toch 2370 als resultaat? Oeps, nu vergeet ik nog 1 groep te vermelden. Wij hebben nog inwoners zonder werk en in de sociale dienst moeten leven. Een minimum uitkering en dan toch kunnen daten voor 10 Euro per maand is absurd.
Het is nu 28-01-2016 en al lange tijd heb ik de media benadert om dit probleem eens openbaar te maken. Het is tot op heden nog niet gelukt om iemand wakker te maken. Prioriteiten staan in dit onderwerp laag en zo kunnen eigenaren van datingsites heerlijk genieten van de inkomsten. Datingsites kunnen zelf invullen wat hun site groot maakt en dat zijn profielen die niet bestaan of die al lang niet actief meer zijn. Enorm veel datingsites richten zich op contacten buiten de relatie om en alleen inkomsten zijn belangrijk. Wie er achter de profielen zitten is niet te controleren. Datzelfde zie je in je eigen afschrijvingen op je bank. Het zijn slechts administratieve berichten en WIE maakt zich druk om 10 EURO.
Deze vorm van oplichting wordt door de media gedoogd. Sorry, maar na 3 jaar onderzoeken is de stand nog steeds nul komma nul. Of is het dat de belasting inkomsten in het belang staan???
De gehele logica is in ieder geval nog erg ver. En iedere eigenaar van sites die dit soort waarschuwend karakter hebben, besteden tijd in het vinden van foute zaken. Een luisterend oor is meestal niet te vinden. Met name dating bedrog en mijn site kunnen impact geven over de realiteit. Persoonlijk zou ik ook willen daten, maar met deze kennis is dit geld weggooien. De keuze in welke site is al te groot, laat staan dat mijn nieuwe partner dan zeer toevallig op die ene site ook daadwerkelijk en actief bezig is.
Met vriendelijke groet, Mister White.

Extra Menu