Relatie.nl overgenomen door Pink Melon Web Concepts Ltd: NU Frozen Geeks Limited

 
Deze site was eigendom van:
 
Zonder enig bericht van de oude webmaster/eigenaar, ontving ik de onderstaande mail.

Ook op deze site heb ik al jaren een profiel, maar dan met foto. De site begon stil te vallen, er kwamen geen nieuwe profielen bij, de aanwezige profielen werden slapend ofwel niet actief. Geen reden om dus daar actief te gaan zoeken. Maar tot mijn verbazing ontving ik ineens een mail over het volgende.
Relatie.nl is overgenomen door Pink Melon Web Concepts Ltd en wel inclusief alle profielen. Ik heb de logica en FATSOEN NORMEN van relatieplanet.nl nooit begrepen. Ook hier was het schrijven van licht erotische teksten in je profiel per direct al onacceptabel. De eigenaar van relatieplanet had nog niet eens het fatsoen om ieder aanwezig lid via de mail op de hoogte te stellen over deze overname. Het is gewoon botweg in de handen van Pink Melon terecht gekomen en verrekte snel kwamen er 18+ profielen bij. In die periode, was Pink Melon goed voor zo'n 174 seks sites, nu staat de teller op 949 sites. Het gekke is ook dat mijn profiel net zo slapend was dan al die anderen.
Ik moet helaas constateren dat Relatieplanet ook alleen maar aan de eigen organisatie denkt en dat het welzijn van relatie zoekende personen niets betekend. Slapende profielen worden ineens geconfronteerd met 18+ profielen en dat zijn over het algemeen GEEN erotisch of seks lustige personen. Nu is het die groep even wakker schudden en verder de zakken vullen, want deze categorie consumenten weet totaal niets van de praktijken die dit soort organisaties er op na houden.
De kop van de site spreekt over een serieuze relatie.
Maar wat is serieus als je 10 tot bijna 60 mails binnen krijgt? Zijn die chatoperators soms van het padje af? Van scamhunter volgt hier een screenshot.

 

 

Scamhunter nummer 8 die weer met smoesjes op de proppen komt, maar het is al 21 januari. Zo serieus wordt je hier in de zeik genomen.
Met mijn profiel zonder foto is het elke dag 40-100 berichten van vrouwen die met mij een relatie willen. Onderstaand screenshot heeft als uitschieter 106 berichten.
TIP. Maak ook eens een profiel aan op deze site, zonder foto en ervaar zelf hoe populair je bent. Nog een voordeel: je leest veelopeningsmails om je te verleiden in het kopen van Credits.

Donatie

Steun ons in de vaste kosten om de website in stand te houden.Extra Menu