Tagged, een community site uit USA

Wie op Google kijkt naar community sites, zal zien dat deze site wereldwijd 100 miljoen leden kent.
Echter is de waarheid totaal anders. De site staat bol van mogelijkheden. Te bol en is erg onvriendelijk op vele vlakken.
Het profiel: Dit kun je uitstekend maken en je hebt duizenden mogelijkheden om je SKIN naar eigen smaak invullen. Het is de achtergrond van jouw profiel. Op zich een uitstekende wijze om je eigen profiel persoonlijk te maken. Er is een ruime mogelijkheid om de standaard dingen zelf in te vullen en wat extra onderwerpen toe te voegen. Je hebt ook een ruime keuze om bepaalde zaken op je profiel in te stellen, zoals privé instellen. Dat betekend dat je niemand toe kunt laten, tenzij je een vriendschap accepteert.
Op zich uitstekend geregeld. Maar zodra je hier een profiel opent, ben je per direct een huisdier. Dat betekend dat je per direct in het geld spel zit. Je wordt gekocht door een speler en hoe meer eigenaren, hoe hoger jouw waarde wordt. Jij hebt daar geen enkele invloed op en je wordt als een razende door verkocht. Zodra je een profiel foto plaatst, ben je al een object. Heb je een leuke foto als vrouw, dan wordt je niet alleen massaal verkocht. Je krijgt ook nog eens te maken met geile mannetjes die je zullen mailen op de site. En die vragen niet of je een kaart spelletje wil doen, tenzij je van strip poker houdt. Kortom, je bent ongevraagd een seks object en daar is niets tegen te doen. Of je moet je profiel op privé zetten. Maar tegen de tijd dat je alles een beetje hebt gezien en uiteindelijk je eigen profiel een beetje wenst te ordenen, zit je al met veel mails.
Het gehele huisdieren spel is de basis van de site. Dus hoe hoger je in waarde stijgt, hoe meer je zelf kunt besteden om ook andere profielen te kopen. Na enig zoekwerk kun je jezelf uit dat spel halen en staat daar als Opted out of pets. Maar je wordt nog tig keer gekocht. Alles is daar compleet blind op kopen en verkopen. Als vrouw ben je ook meer gezien als seks object en komen tig berichten binnen om te contacten. Het is in principe een leuke leerschool als je als vrouw wat meer wenst te leren met opdringerige mannetjes. Maar echt vrouw vriendelijk is het niet.
Als tweede punt heb ik nog nooit een site gezien, waar zoveel foto's van internet afgejat worden. Mannen en vrouwen maken profielen met vrouwen als profiel foto. De graad van sexy foto die je hebt, bepaald hoe hoog je in waarde stijgt. Dus wordt er massaal op internet gezocht naar de beste sexy foto. In de afgelopen jaren heb ik de profielen gezien en nu staan er zo'n 70% geboekt als fake. Ook heb ik dat zelf uitgeprobeerd. Een foto weghalen en plaatsen op mijn eigen profiel. Ik schoot als een raket omhoog. Deed verder niets dan een foto op internet jatten.
Een volgend punt is de service. Het is ronduit belachelijk te noemen. Ik heb of ben actief geweest om foute profielen aan te melden en kreeg constant een wazig antwoord. Veel mensen hebben niet eens de motivatie om een nieuw ticket aan te maken. Gewoon omdat je niet serieus wordt genomen en dat inclusief rapporteren van naakt foto's. Het help gedeelte wordt steeds waziger en het ergste is nog dat je nu verplicht wordt om VIP te worden. Pas dan wordt je netjes behandeld.
Kort door de bocht genomen en pas na 6 jaar ervaring op deze site, klopt er niets meer van. Oude profielen blijven staan als de eigenaar deze zelf niet weghaalt. Dus 100 miljoen leden is een schijntje en niet realistisch te noemen. Ik geef deze site een 1 in de traditionele cijfer reeks van 10.

 

Tot slot. Je kunt gold kopen. Dat betekend dat je meer kunt besteden. Zit je in het huisdieren spel dan kun je meer kopen. Alleen dan wordt je gezien. Ook wordt de waarde van dat Gold nu om elke twee weken steeds verhoogd. Dat was vroeger om de vier weken.
Ik kraak deze site puur af om de methodes die ik zou verwachten als ik een probleem heb. Ook de service wordt steeds meer gericht op geld. De site is gratis, maar dwing nooit consumenten om extra geld te betalen voor de service. Dat gebeurd hier helaas wel. En ik heb enkel negatieve berichten.
Groet Scamhunter

 

Extra Menu