seks dating, er komen maandelijks nieuwe sites bij, maar zijn die ook betrouwbaar?

Gedurende mijn zoektocht (scamhunter) zie ik veel review datingsites. En helaas worden veel positieve reacties door mij als twijfelachtig beschouwd. Zoals al vele malen gezegd, klagen is makkelijk. Alleen zijn dat soort positieve reacties terug te leiden in de werkwijze waarop de site werkt, de foto's van profielen en waar de gebruiksvoorwaarden éénzijdig werken met verschillende vreemde uitspraken. Een aantal uitspraken zijn dat bijvoorbeeld het Juridisch recht van Verweggiestan wordt toegepast. Ook lees ik dat sommigen al de Nederlandse wet overtreden in dat soort uitspraken. Het ergste van alles is, dat je akkoord gaat met de gebruiksvoorwaarden zodra je een profiel opent.
Maar in dit artikel gaat het over

We zijn nu een maand verder en met wat berichten heb ik nog steeds geen antwoord van de webmaster.

 

 Deze site staat hoog genoteerd bij sexdating reviews, maar deze site krijgt van mij de volgende beoordeling.

Op de eerste plaats zijn de voorwaarden NIET te downloaden. Er is dus geen enkele mogelijkheid om die in te zien, laat staan dat de een mail kunt sturen.
Tweede: de gehele site is plat. Je kunt weinig en het is hier ALLEEN KIJKEN EN KOPEN.
In mijn visie is deze eigenaar een beginnend persoon. Het anti fakersbeleid slaat nergens op, aangezien je zelf niets kunt controleren. Er wordt gesteld dat foto's nergens anders op internet staan en dat moet dan een vrijwaring zijn. Dus niet, aangezien mijn profiel foto op internet WEL aanwezig is.
Een beginnend eigenaar maakt fouten, dat is hier ook goed te zien. Het gaat hier om de foto's en bijbehorende tekst op een profiel. Dit klopt voor geen meter. Met name de profielen van 18-25 jaar zijn ook hier rijkelijk aanwezig.
In mijn contacten zijn er ook opvallende dingen te bespeuren. Het antwoord is al erg vreemd te noemen.
Een bericht van een consument is mij toegestuurd met de vraag of hier chat operators actief bezig zijn. Ik zeg nu NEE. Deze zijn veel te veel gericht op scoren van berichten. Mijn vermoeden is dat dit meer toebehoort tot een echtpaar dat zelf wat bij wenst te verdienen. De antwoorden die ik krijg zijn een duidelijk signaal in die richting. De wijze van verbreken in contacten is al een voorbeeld. De vraagsteller zou het nog enige tijd proberen en ik kan slechts hopen dat hij een gelukstreffer heeft. Voorlopig scoor ik in diverse contacten nog veel te laag en antwoord blijft uit. Het is een geil verzoek en uiteindelijk wordt het toch maar typen.
ZONDAG, 21-02-2016
Aangezien er geen voorwaarden te zien zijn, heb ik de eigenaar van de site gesommeerd om mijn geld terug te storten als donatie van deze site.

 

Dan maar naar de eigenaar.

 

Ik wacht op antwoord.

Extra Menu