Abigail Mensah

Ook op Badoo krijg ik (scamhunter) een berichtje van deze schoonheid.
Al binnen een kwartier zit ik op Yahoo met haar te chatten.
Wat algemene vragen zijn het begin van onze liefde op de chat. Het contact begon op woensdag en elke dag was het mails sturen. Mijn nieuwe liefde woonde in een klein kamertje in een grote loods die van haar om was. Ze heeft een oude laptop die soms wel eens uitvalt tijdens de chat. Maar op zaterdag kwam de hamvraag en of ik geld kon sturen voor een nieuwe laptop. Ze wilde dolgraag dat we elkaar op de webcam zouden zien, alleen deed deze het niet op de oude webcam. En die kost maar $ 800, 00. Ik gaf aan dat ze eerst maar eens een webcam moest regelen zodat ik haar kon zien. Nou, dat was een probleem en ze had geen geld om er één te huren. Ik gaf aan dat ze die best bij een vriendin kon lenen, maar ze sprak het tegen en dat haar vriendinnen geen tijd hadden. Ik schreef dat ik geen interesse had in haar vriendinnen en ze kapte de chat af.
Op zondag ontving ik een mail met deze foto

Rond twee uur in de middag was het weer chatten. Eerst was het klagen over die oude laptop, maar dan had ze toch weer een verassing voor me. Ze had toch een webcam kunnen lenen. En ik moest beloven dat ik dan het geld zou overmaken. Natuurlijk doe ik dat. Op dat moment stroomde de berichten binnen over alle gegevens die ik nodig had om de betaling te regelen en dat was via Western Union. Ik bleef beloven.
Uiteindelijk ging de webcam aan en ze zei dat ik lekker in de bank moest gaan zitten. Haar gezicht was wel erg wazig. Maar wat er toen gebeurde was echt HET toppunt van chatten. Ze stapte voor de webcam uit naar de muur en ik schatte zo'n 2,5 meter. Het wazige beeld bleef en er was muziek te horen. Langzaam begon ze aan een striptease. Na het truitje en het rokje tikte ik WOW in en daarna nog een keer of 3. Toen MORE MORE. Ineens kwam de test op de chat, DO YOU LIKE IT. Ze was bezig met haar bh bandje en gaf handsfree antwoord. Ik schiet in de lach en mijn hond keek mij aan van: Tabletje niet ingenomen??? Busje komt zo!!!!!!!!!
Ik heb werkelijk in een deuk gelegen.En net voordat ze haar bh liet zakken, werd de webcam verbroken en direct kwam haar bericht, darling, I love you. Do you like more to see? Help me and I will buy the new laptop we can be naked together now. Hieruit bleek dus dat dit gehele webcam contact in scene was gezet. Maar goed, ik beloofde haar geld te sturen en zei dat hier de banken gesloten waren, dus zou ik het morgen gelijk doen. NEE, dat is de bedoeling niet. Western Union kan nu ook. Even een beetje treiteren en stelde de vraag wat ik moest doen. Het gehele verhaal kwam weer in een super snel tempo binnen. Ik zei ok, dan regel ik dat en hier is de code: STOMME TRUT. Gelijk was ze offline. Na een uur kwam hij/zij weer online en was een beetje link omdat er niets was binnen gekomen bij die bank.
Achteraf kwam ik erachter dat de striptease niets anders dan een filmpje van Raven Riley was. Een porno ster dus.
Dit was mijn leukste chat ooit.

 

Van mijn vriend uit USA ontvang ik een mail over dezelfde Abigail.

 

Donatie

Steun ons in de vaste kosten om de website in stand te houden.Extra Menu