Ada.

Ik krijg via Tagged een mail van Ada uit Croatië. Ze is studente maar besteedt heel veel tijd als danseres in een rockband.

De band is erg beroemd in haar land en zoekt nu een relatie. Heeft een vriendje gehad, maar die is vreemd gegaan. En we hebben alleen mail contact. Ze vraagt mij wat ik zoal doe en of ik alleen ben. Of ik kinderen heb en waar die zijn. Ze verteld ook dat ze graag uitgaat en van feestjes houdt. Ik krijg wat foto's van haar optreden.

 

Ik schrijf dat het er erg sexy uitziet. Ze antwoord dat juist daarom de band zo'n succes heeft.

Ze heeft ook een hartsvriendin en die zit naast haar op de rechter foto. Ze vraagt of ik geen alleen staande vriend heb, zodat haar vriendin mee kan. Ze wenst namelijk dat wij een relatie beginnen en het zou prettig zijn als haar vriendin dat ook zal hebben. Als ze vlak bij elkaar wonen, is het voor beiden prettig om nauw contact te hebben en zeker in een vreemd land. Ik gaf antwoord dat mijn vrienden getrouwd zijn. De volgende mails gaan over koetjes en kalfjes en dat ze komende week met de gehele band naar Moskou vertrekken voor 3 grote shows. Spontaan komt een mail of ik niet toevallig homo ben. Vond dat raar, maar goed ik zei van niet. Ben monogaam, hetero en eerlijk.

Volgende mail was of ik wel van lingerie hou? En zo ja dan heeft zij nog veel meer te showen. Maar met deze mail was het inmiddels donderdag en ze moest zich haasten. Het vliegtuig zou over enkele uren vertrekken. Vrijdag kreeg ik wederom een mail dat ze veilig geland waren en nu in het hotel zat. Zond mij heel veel kusjes en zei dat ze van me hield en na Moskou wilde ze mij zo snel mogelijk ontmoeten.

     

Ik moest maar 1 foto uitkiezen en op mijn bureaublad zetten, zodat ik haar elke dag kon zien. En of ik ook een naakt foto van mijzelf wilde opsturen, die zou ze dan op haar telefoon zetten. Ik snapte er niks meer van. Geen vragen over geld!! Op zondag ochtend lees ik in de mail dat ze vanavond de laatste show hadden. Het zou laat worden en na de show zou ze op het vliegveld overnachten en met de eerste vlucht naar Amsterdam vliegen. Ik hoefde haar niet op Schiphol op te halen, maar ik moest wel uitleggen hoe ze met trein en bus naar mij toe kon komen. Dan hoefde ik maar kort te rijden om haar op te halen.
Ik begreep er nog geen snars van. Maar zond haar de gegevens over welke trein en bus ze moest nemen. Zou dit dan geen scammer zijn???? Ze zou in ieder geval wel via de telefoon een mailtje sturen wanneer ze in Amsterdam zou zijn, dan had ik alle tijd om haar op de afgesproken plaats kunnen ophalen. Nog steeds onbegrijpelijk en begon toch wel te twijfelen, eerder begon ik het nog te geloven ook. Maar er kwam die dag niets en ik stuurde een mail of alles wel ok was. Het bleef echter een paar dagen stil. Uiteindelijk kwam er een mail. Ze was in Moskou opgepakt met nog twee meiden. Iemand had drugs in hun koffers gestopt. Ze waren onschuldig, maar zaten wel vast voor drugssmokkel. Ze mochten maar één telefoontje plegen en aangezien ze die niet van mij had, werd het deze mail. Ze vroeg me om € 1500,00 over te maken als borgsom. Anders zou ze voor veel jaren de gevangenis ingaan. Zodra de borgsom betaald was, kon ze vrij zijn. DUS TOCH!!!
Nou was dit een totale andere ervaring. En waar ze je ook pakken, je komt bij het smokkelen van drugs nergens er zo gemakkelijk vanaf. Mijn vriendin die in Rusland woont, had een zoon die betrapt was bij het stelen van een televisie. Als straf kreeg hij 12,5 jaar dwangarbeid in de Lada auto fabriek. In die 12,5 jaren was het 5 dagen per week werken en daarbuiten verblijven in een oude kazerne. Met een vergoeding van € 2,50 per dag konden zij dingen kopen zoals sigaretten en drank.

Donatie

Steun ons in de vaste kosten om de website in stand te houden.Extra Menu