Emma Oleka

  Deze lieve schoonheid stuurde mij (scamhunter) een bericht op Badoo.
Met deze meid heb ik maar twee dagen contact gehad. Na het bericht werd ook ik snel naar de chat van Yahoo verzocht. Bij het allereerste bericht in de chat wilde zij per direct al met mij trouwen en ik moest zo snel mogelijk naar Nigeria komen. Haar oom heeft daar een hotel en zij zou daar alles regelen.
   Of ik haar even wilde beoordelen met deze twee foto's
Alles ging in een rap tempo met de chat. Ze vroeg waar ik woonde en wat ik voor werk deed. Aangezien ik er al tientallen heb gehad, begon het een beetje te vervelen en zei dat ik een eigen bedrijf had met 80 personen. 10 Op kantoor en de rest werkte in de bouw van houten huizen en stallen voor ezels. Ik dacht dat ik door de mand zou vallen, maar die had geen tijd om goed door te vragen over dat bedrijf. Wel vroeg ze wat er zoal op kantoor werkte en ik zei dat mijn secretaresse verliefd op me was. Al snel kwam e  nog een foto

Of mijn secretaresse mooier was? Nee dus en ik vroeg haar wat ze verder van me wilde weten. Toen kwamen de vragen van mijn privé leven, of ik alleen was, kinderen had en hoelang ik al getrouwd was geweest. Oh, ook hoe lang ik al gescheiden was en of ik nog contact had met mijn ex. En als ik niet direct antwoordde, kwam er gelijk die Buzz. Een vreselijk irritante fluit en het chatscherm staat te trillen. Zo ging dat deze hele chat door.En iedere keer vroeg ze of ik niet met een ander zat te chatten. Lekker wantrouwig en iedere keer had ik de smoes dat ik naar de wc moest. In het echt had ik er nog drie in de chat staan. Maar uiteindelijk haakte ze af omdat ze naar de kerk moest. Mmmm, lekker heilig en vroom dus.
Op zondag middag was het weer raak. Niet snel genoeg antwoorden en hoppa, die klote Buzz. Maar uiteindelijk kwam de hamvraag. Wanneer zou ik naar haar toe kunnen vliegen? Ik zei dat dit pas dinsdag kon zijn. Eerst bedrijf opstarten na het weekend. Wat ze daarna zei, waren onze trouwplannen. Ik wist niet dat ik daar al over had gesproken. Maar het ging erom dat ik haar familie moest gunstig stemmen, Het is traditie dat in Nigeria de man een bruidsschat aan de familie schenkt. Ik dacht, nou, dat wordt naar de kamelen en geiten markt. DUS niet.
De bruidsschat is volgens traditie $ 800,00 en dat moest dan aan de familie geschonken worden, voordat ik daar naar toe zou vliegen. Dan zouden we de gehele dag, avond en nacht de liefde bedrijven.

De haast zat er dus goed in want ik kreeg deze drie foto's zonder te vragen binnen. Toen stelde ik de vraag over wat de bruidsschat nu inhoudt. Nog voor ik de vraag verstuurde kwamen er weer een paar foto's binnen.

  Ik moest nu en per direct via Western Union het geld over maken. Op de vraag wat die bruidsschat nu inhield kreeg ik pas na 4 keer antwoord. Het was een sexy nachtjapon voor haarzelf, een nieuw zomer jurkje voor haar oma en een fles whiskey voor haar oom. Mijn antwoord was of ze wel helemaal fris was en dat had ik niet mogen schrijven. Fuck you, mother fucker, asshole, looser en nog wat meer titels. Ik denk dat deze termen in net 1 minuut in een rap tempo binnen kwamen. Na al die titels was het verbreken van de chat.
Schijnbaar kennen ze stress in Afrika

Donatie

Steun ons in de vaste kosten om de website in stand te houden.Extra Menu