Linda Kwame

Vanaf Badoo wederom in sneltreinvaart naar de chat. En als er iemand snel foto's weet te versturen, is het deze scammer wel. Ik moest alleen een leesbril gebruiken bij de eerste foto. Onze eerste chat begint op zondag middag, nadat ze naar de kerk was geweest.

Deze 34 jarige maagd woont aan de westkust van Afrika. Aangezien ik een beetje van slag was met de verschillende foto's, heb ik niet eens gevraagd naar het land. Maar goed, ze hield gelijk van mij en wilde trouwen. Ze had alles al helemaal voorbereidt als ik twee weken bij haar zou zijn. Aan de kust stonden zo'n 34 romantische huisjes op palen en daar zouden wij deze twee bruidsweken doorbrengen. Het huisje was ook al gereserveerd en stond het dichtste bij de oceaan, zodat we geen inkijk zouden hebben van de andere bewoners. Als maagd zou ik haar bezit zijn voor de rest van mijn leven en zodra ze zwanger zou zijn, wat dan in die twee weken moest gebeuren, dan zouden wij samen naar Nederland vliegen.

Maar ze had wel een harde eis. Ik moest haar familie gunstig stemmen en een bruidsschat schenken. De traditie was dat dit € 3800,00 zou zijn. Ik moest mij geen zorgen maken want de bruidsschat zou besteedt worden aan haar eigen garderobe, die van haar moeder en haar broer.
Om er zeker van te zijn dat ik een goeie minnaar in bed zou zijn, kwamen de vragen over wat ik het liefste met haar zou doen. Ook was het belangrijk dat we uren lang de liefde zouden bedrijven en tussendoor een verfrissende duik konden nemen.

   

Van bovenstaande foto's kreeg ik en een stuk of 10 achter elkaar binnen. Maar de seks was nu het belangrijkste en ze vroeg of ze wel genoeg melk zou kunnen geven voor haar eerste zoon, want dat wilde ze mij als eerste geven. De drie dochters zouden daarna volgen.

Als grapje schreef ik dat ze voldoende zou hebben voor een tweeling. Oeps, dat was minder, onze humor valt daar verkeerd. Maar toch kwam elke keer weer de vraag of ik bereidt was om de bruidsschat te willen schenken. Ik schreef dat ik dat direct zou doen als ik met haar zou trouwen. Deze twijfel in mijn bericht was direct opgemerkt en ze begon over orale seks en wat ik daarvan vond? Dit werd echt een uur lang chatten over seks en over hoe lief ik dan wel voor haar zou zijn. Intussen bleven de foto's binnen komen.

   

Ineens kwam Western Union in de berichten en wanneer ik het geld zou toesturen. Mijn antwoord was dat ik eerst mijn komst moest plannen. Ticket kopen, vrij vragen en een visum aanvragen. Visum duurt gemiddeld 1 maand. Maar ik moest een zakelijk visum nemen, was haar antwoord. Dat gaat sneller. Ik begreep dat er nu haast werd gemaakt en begon te eisen dat ik het geld per direct moest sturen. Zij zou dan alles regelen en het huisje naar haar smaak opnieuw inrichten.

 

Deze foto zou toch voldoende moeten zijn en de berichten werden steeds grimmiger. Fuck you was het toen ik zei dat ik een week tijd nodig had. Met fuck you, antwoorde ik: YES I love to fuck you. Volgende antwoord: asshole. Ikke terug schrijven, mmmmm, like yours very much. Kortom, ik begon het nog leuk te vinden ook. Scammetje pesten is echt grappig. Deze Linda is uiteindelijk mijn laatste langdurige chat relatie geworden. Overigens heb ik deze schoonheid nog niet ergens anders gezien.
Ook was ik dom genoeg vergeten om te vragen waar ze precies vandaan komt. Maar uit de gehele manier van contacten, had deze scammer alle tijd. Het is er zeker geen uit Ghana, die constant de Buzz gebruiken als je niet snel genoeg antwoord.

 

Donatie

Steun ons in de vaste kosten om de website in stand te houden.Extra Menu