Uit de lange reeks van contacten volgen hier enkele foto's en een korte beschrijving.

Het zijn korte beschrijvingen en het meest belangrijke wat valt te vermelden.

Celine Ibrahim. Een 419 sammer in de datingwereld uit Dark Senegal. Een webcam kost daar $ 100,00, een uitreis paspoort $ 900,00 en Visum $ 590,00.
  LOUWET, 27 Jaar en woont in USA. Studeert voor verpleegkundige, nog 1 jaar te gaan en vraagt geld voor de huur van appartement $ 3000,00
  KELLY 419 scammer in dating uit Ivoorkust. Moet een rekening betalen van de begrafenis à $ 3500,00.
  NORA CATOLA Filipijnen, vergat de energie rekening en chat bij vriendin, kosten $ 380,00.
  KHADIATA Opgegroeid en woon nog steeds in een weeshuis, PC kost daar $ 1100,00
MARGARET. Het contact begint in Trinidad and Tobago. Ze reist naar Londen voor bezoek aan tante en om haar geld te vragen. Dan komt een telefoontje, haar zoon heeft een auto ongeluk gehad in TOGO, het buurland van Ghana. Vliegt daar naar toe en vindt haar zoon in het ziekenhuis. Hij moet met een taxi naar Accra, Ghana gebracht worden omdat de operatie alleen daar kan plaats vinden. Ze doet er één uur over om bijna 400 kilometer te rijden. Maar de operatie kan beginnen en het rechterbeen moet geamputeerd worden. Dan slaat het noodlot toe en hij sterft. Een week later vliegt ze naar Dakar omdat ze dan van daaruit naar Amsterdam wenst te vliegen. Of ik $ 2300,00 kan overmaken voor een enkele reis.
  ANGELINA
Ik heb op dezelfde dag contact met haar. Captain Black (TEXAS USA) chat met haar en ze woont in Florida. Ik chat en ze woont tijdelijk in België, haar moeder is van Belgische afkomst en haar vader is Nederlands. Studeert medische wetenschappen in Brussel en gaat binnenkort stage lopen in Zwitserland. Maar op dit moment heeft ze geen eten en vraagt € 300,00
Hier het chatgesprek van mijn vriend.

KATTIE Woont in Londen UK, nooit getrouwd en geen kinderen. Net afgestudeerd en wil nu een gezin stichten. Ik ben de ideale vader. Vraagt om € 280,00 voor een enkele reis Londen-Amsterdam. Zeg haar dat een ticket nooit zo duur kan zijn. Antwoord, ze vliegt alleen 1e klas met KLM en moet TAX betalen om Engeland te mogen verlaten. Later blijkt dat deze belasting veel gebruikt wordt door oplichters, echter is het een fonds voor Post Natale Depressies.