Sadia Mathews

Op Badoo krijg ik (scamhunter) een berichtje binnen en na antwoorden, ontvang ik direct een e-mail adres om verder te mailen.
Ze schrijft dat ze 25 jaar oud is en haar ouders zijn vermoord zodat ze nu bij een pater woont.
Darling,
I was first year student in the university studing law before the ungly incident that killed my parents that put me in this horrible place i found myself toady.I don't know where to start Darling as my life has been so sad since the untimely death of my parents and i thank you for your willingness to help me out from here called refugee camp. and manage my 2.7 million us dollars deposited at triodos bank of Scotland of which my name appears as the next of kin.
I lost my passport at the middle of the war and i dont have any brother as my mother died several years ago before the plan crash that took the life of my father.I am pleading you help me out from this terriable situation of mine and assure you that you will never regret helping me.

  Voorlopig niks mis mee. 

In de brief staat dat ze dus een paar miljoen op de bank heeft staan, maar uiteindelijk is dat pas vrij zodra ze getrouwd is. En ik ben toch de gelukkige. In de volgende mails is het even over de relatie schrijven en dat ze echt van me houdt. Wat ze niet weet, is dat ik in de bron van de mails heb gezien, dat het IP adres afkomstig is uit Ghana. Maar goed, ik ben een sexy man en de enige juiste om gezonde en intelligente kinderen te maken. Ze hoopt op 1 zoon en 3 dochters die er hetzelfde uit zullen zien als zijzelf. Maar wordt ook gelijk uitgenodigd om te chatten. Het typische van Ghanezen is dat ze zelf nooit een webcam hebben en toch moet ik die van mij aanzetten. Dus aan dat ding en ze was gelijk hotel de botel en ik was mooier en beter gespierd dan Sivester Stalone. Maar ik wilde haar ook op de cam zien en zette mijn cam uit. Dus begon dat zeuren om hem weer aan te zetten. Beetje terug blaffen en dat die pas aanging als zij er ook een had. Einde chat.
Een dag later hetzelfde en bij de vraag of de webcam aan kon, zei ik nee, beiden en anders niks. Nu begon het pas echt. Ze begon om geld te vragen en dat was $1500,00. Ze had dat nodig om de agent te betalen en ik kreeg een telefoon nummer. Met wat tegenstribbelen begon ze ineens wat foto's te sturen.

 

  

  

 

Als reactie stuurde ik met de chat een bericht dat ik haar toch eerst op de webcam wilde zien en dan nog niet eens naakt. De chat werd direct afgebroken en ook was ik uit het contact gegooid.
Ik kon jammer genoeg geen antwoord meer sturen en dit was weer zo'n typische combinatie van daten & 419 Scam.

Donatie

Steun ons in de vaste kosten om de website in stand te houden.Extra Menu