Seks daten bestaat niet ! !           

Het uiteindelijke bewijs staat onderaan, dus daar gaat je geld naar toe.

 

Deze frustratie is en blijft.

Uit de praktijk is gebleken dat veel mannen hun hersenen hebben verplaatst naar het midden gedeelte van het lichaam. Het is triest, maar waar. HOEZO??

In ons land zijn er maar 6020 seks & erotiek gerichte datingsites. Ieder bedrijf die deze sites exploiteert drijft van de luxe aan inkomsten. Wie de gebruiksvoorwaarden leest, ziet altijd de volgende term: Fictieve profielen waar men geen fysiek contact mee kan maken. Zodra je zelf de voorwaarden accepteert, ben je per direct al je geld kwijt. OOK de term: entertainment doeleinden wordt hier gebruikt. Maar entertainment betekend alleen plezier voor de bankrekening van deze organisaties. En om alles op jouw bankrekening onschuldig te laten overkomen, zijn het administratieve woorden, zodat je relatie daar niets achter zal zoeken. En wat is nou één tientje? Voor jou zijn het dat je 10 berichten kunt verwerken en vrijwel voor 100% word je aan het lijntje gehouden. Deze fictieve profielen zijn a) niet herkenbaar op de site en b) zijn dit soort profielen die juist snel antwoorden. Kort door de bocht genomen zijn tintelende ballen een ideale voedselbron voor de bankrekening van dit soort organisaties.
De vrouwelijke profielen zijn ook in de categorie: bloedmooi. Maar deze bloedmooie vrouw die alleen is en ook nog een hoge interesse in de seks heeft, moet ik nog ontmoeten en dat zal nooit lukken. Het zijn dan ook altijd foto's die van andere sites worden gestolen en het liefst uit het buitenland. Simpele reden, wie seks contact zoekt gaat echt niet in verre landen zoeken en bezoekt dus ook geen sites die in de USA of Rusland te vinden zijn. Ook zijn er miljoenen sites en ga daar maar eens op zoeken. Het is dus onhaalbaar en daar maken deze webmasters gretig gebruik van.

Hoofdrol spelers gevonden op sexdating.reviews (16-01-2016)

Melite BV. exploiteert 115 sites

Cpartners/Cash Partners exploiteert 48 sites

Connect Web Development met 554 sites

Grand Mind Corp Ltd met 60 sites

Frozen Geeks Limited met 973 sites

Lucky Guys VOF met 446 sites

Next Steo Media BV met 86 sites

Enovated Limited met 244 sites

Connect All BV met 355 sites

Virtual PC Services BV met 107 sites, andere organisaties behorende bij dit bedrijf hebben gezamenlijk 1400 sites.

Ocean Group Investment Ltd met 565 sites

 Met de volgende bijdrage wordt aangetoond wat er achter de schermen gebeurd, 5 rechts zegt mij al voldoende.

 

Het is dus nu duidelijk hoe het werkt

 

Klik op de volgende link en oordeel zelf: Thuiswerkervaringen.nl

 

 

Donatie

Steun ons in de vaste kosten om de website in stand te houden.Extra Menu