Hier volgen enkele valkuilen waar veel consumenten in terecht komen.

GEBRUIKSVOORWAARDEN. 
Zodra je een profiel opent, moet je akkoord gaan met de gestelde voorwaarden. Soms lopen die voorwaarden uit tot tientallen artikelen en deze eens rustig te lezen is voor velen nu niet echt een hobby. Daarom worden deze voorwaarden maar een soort van 3e bijzaak. En nu juist daarin zitten de grote valkuilen, met name de seks & erotisch gerichte datingsites. Daar maken deze sites nu juist gebruik van en terug gave van geld is NIET mogelijk. Het is ook zo dat de normale/reguliere dating sites nu niet echt een hoog cijfer scoren. Zij schuilen zich achter de kwalificatie die ze hebben gekregen, zoals het waarborgsom kenmerk. Deze organisaties hebben regels waarin de consument wordt beschermd en hebben volledig recht op restitutie van de betaling, welke is gesteld op 14 dagen. En het gaat hier om een gekocht artikel. Dating sites die deze regel hanteren, maken de dus in feite misbruik van. Wie een profiel heeft, moet dus binnen 14 dagen beslissen om daar te stoppen. Stel dat je een abonnement neemt van 6 maanden om in alle rust naar de ware te zoeken en dat lukt niet binnen die 14 dagen, maar wel na één maand. Resultaat is dat je je geld kwijt bent. Dat is dan ook hoofdzakelijk de reden waarom er een ANTI dating site gevoel ontstaat. Niet 1 eigenaar is bereidt om de voorwaarden om te zetten in dagen van actief gebruik van de website en contra het terug betalen van de resterende dagen. Dit zou rechtmatig zijn.
Actieve profielen.
Van de 7000 dating sites die Nederland nu heeft, staan honderd duizenden profielen. Dating sites hoeven geen controle te vrezen, dus oude profielen kunnen nog jaren mee. En zeg nu zelf, een site met 5000 leden werkt niet. Controle is er niet, dus waarom zou je oud leden niet van de site verwijderen. Gewoon lekker laten staan, komt in ieder geval cash binnen. Ik wordt in ieder geval geen lid van een site met 5000 leden, waarvan er maar 80 vrouwen uit mijn provincie komen. Dus worden wij kunstmatig voor de gek gehouden.
Profiel foto's.
Vooral seks & erotisch gerichte datingsites plaatsen foto's van vrouwen die je door een ringetje kunt halen. Maar wie staat nu stil bij het feit dat zo'n mooie vrouw nog alleen is? Je krijgt dus een perfecte vrouw voorgeschoteld en ze heeft nog interesse in jou ook. WAUW. Ga eens goed nadenken over waar je hersens zitten, ze zijn verdeeld in een linker en een rechter helft. Zitten die helften nu in je hoofd of in je balzak? Onderaan worden enkele foto's getoond die gebruikt worden en qua uiterlijk te mooi zijn.
Contacten.
Zodra je een profiel hebt, ga nu eens rustig afwachten. Als je op een foute datingsite zit en je bent passief, let op je mailbox. Komen er berichten binnen van vrouwen, dan is er iets mis. Tenzij je niets van vrouwen begrijpt. De aansturing van dit soort mails ligt vrijwel altijd in de handen van de eigenaar of medewerkers die een zogenaamd profiel beheren. Wie op een website komt en moet betalen voor een bericht; lezen of antwoorden, heeft te maken met de prijs van ongeveer 1 Euro per bericht. Ook sms berichtjes in deze categorie zijn gebruikelijk. Wees wijs en heb geduld. Wie niet op de seks & erotische datingsite zit, maak een nieuw e-mail adres aan. Het is gratis en je kunt via dat adres mogelijk verder contacten. Ook dat gezeik van niet vertrouwen in je contacten zal voorkomen. Maar maak dan kenbaar dat je beiden een nieuw e-mail adres gebruikt en bouw dat vertrouwen naar elkaar toe op dat e-mail adres. Geen connectie met facebook of wat dan ook is nodig. En maak desnoods gebruik van een andere aanbieder. Ben je gewent om messenger te gebruiken, maak een profiel aan op bijvoorbeeld Yahoo of een andere aanbieder.
Inhoud berichten.
Op seks & erotische datingsites loopt je mailbox snel vol met berichten van vrouwen. Ze zijn allemaal heet en willen je per direct hebben. Maar zodra je antwoord, worden de zaken anders en het is de bedoeling dat je snel door je Credits heen bent. Het is de kunst om je aan het lijntje te houden en smoesjes zijn makkelijk gevonden. Zodra je wat dieper op iets in gaat, zijn geile berichtjes nodig om je aandacht af te leiden. Zo geil als boter en je stelt voor om privé te gaan mailen. Maar dan voelen ze zich ineens niet veilig en blijven liever op de site, maar ze beloven dat het wel goed komt. Stel eens twee vragen, waarvan er één gericht is op gewone zaken. Vrijwel altijd krijg je maar antwoord op het heetste van de twee. Voorstellen richting een ontmoeting op een neutrale plaats en VRIJ van verplichtingen, zijn altijd te vroeg en ze wil je beter leren kennen. Veel personen, die uit naam van het profiel naar je schrijven hebben bijzonder weinig op school geleerd. Dat met name richting aardrijkskunde. Heb ik een profiel ergens aan de rand van het land, willen ze dat je even langs komt. Dit gebeurd vrijwel altijd bij de eerste opening in het eerste bericht en twee uur rijden wordt vergeten. En is het tempo van antwoorden hoog, dan stel ik meestal de vraag in welk deel van de stad ze wonen. Ineens komt er geen snel antwoord want ze moeten even Googlen en een wijk zoeken. Of ze antwoorden richting een bepaald standje dat ze graag willen proberen. In ieder geval moeten je Credits op en een tientje per dag is snel verdient. Zo is het grote verschil in leeftijd ook al een signaal. Ontmaagd worden, de ex is vreemd gegaan, de man is veel weg voor zijn werk of heeft nooit zin in seks. De vrouw mag vreemd gaan. Het zijn allemaal zo van die standaard smoesjes die meestal in het profiel vermeldt staan.
Wie een beetje wakker blijft, zal zien dat bij bepaalde sites veel profielen constant on-line staan. Ook 2 tot 60 berichten per dag is onmogelijk, maar wat wil je met 200.000 hete vrouwen.
De kracht van het geheim.
Zodra je Credits koopt, staat op het afschrift dat het een administratieve handeling is en vanwege dat lage bedrag, is het voor de echtgenote geen afschrijving om zorgen over te maken. Dus vreemdgaan is nu eenvoudig en toelaatbaar geworden.
De volgende foto's komen van één organisatie namelijk Ocean Group Investment Ltd. Twee jaar geleden goed voor 94 sites nu zijn het er 565.

   

 

 

Donatie

Steun ons in de vaste kosten om de website in stand te houden.Extra Menu